Is jullie quizmaker mobielvriendelijk?

Ja, onze tool is gebouwd om volledig responsief te zijn, wat betekent dat het correct wordt weergeven op alle apparaten en schermformaten. :-)

Zolang je apparaat verbonden is met het internet, kun je onze tool gebruiken op je mobiele telefoon, tablet, pc, laptop of smart tv.

Dit geldt voor zowel het maken van quizzen als het spelen ervan.

Lees hier meer over dit onderwerp.

Begin direct vandaag!

Sluit je aan bij onze bijna 1 miljoen gebruikers & probeer dit fantastische programma!

Registreer je gratis