Learning Management System (LMS)-vereistenlijst

Je wilt een learning management system implementeren. Maar wat zijn de vereisten voor een LMS? Wat heb je allemaal nodig? Je hoort het van ons! We leggen uit wat je nodig hebt voor deelnemers en voor degene die het LMS gaat maken.

Knowly
Content-schrijver
Gepost op
Leestijd 2 minuten

Gebruikers

Je hebt niet veel nodig om een learning management system te gebruiken en dat is altijd een voordeel. Zorg dat je een laptop, computer of een ander apparaat hebt met toegang tot een moderne browser. Apple en Windows, Chrome, Firefox en Safari: alles is mogelijk! Zolang je een internetverbinding hebt, kun je een LMS gebruiken!

Deelnemers

Als je een cursus, examen, quiz of assessment wilt doen, zijn de vereisten zelfs nog lager! Je hebt een apparaat met een internetverbinding en browser nodig. Dat kan een mobieltje, tablet, laptop of computer zijn. Waarschijnlijk werkt 't iets minder goed op je slimme koelkast met touchscreen en internetverbinding :-)

Aan de slag

Waar wacht je nog op? Aangezien onze vereisten zó laag zijn, kun je eenvoudig aan de slag met een LMS. Ons systeem is toekomstbestendig! Wees niet bang om een LMS te implementeren, want er zijn alleen maar voordelen. Je hebt alleen een apparaat met internetverbinding nodig.

Handige bronnen

eLearning Industry (Engels)
Capterra (Engels)