Over accounts

• Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken en te beginnen met het maken van toetsen ga je simpelweg naar onze website www.onlinequizcreator.com en klik je op "registreren" in de rechterbovenhoek van het scherm. Of volg deze link.

Read more

• Hoe kan ik mijn account stopzetten?

Om je abonnement stop te zetten hoef je slechts in te loggen in je account en de volgende stappen te volgen:

1. Klik op je gebruikersnaam rechtsbovenaan.
    2. Klik op "mijn account".
    3. Klik op het tabblad "mijn abonnementen".
    4. Er is een grote glimmende knop onderaan deze pagina die zegt "stop mijn abonnement". Dat zal het doen!

Read more

• Ik ben het wachtwoord voor mijn account kwijt

Het is misschien frustrerend voor jou, maar de oplossing is best eenvoudig! :-)

Read more

• Ik wil mijn wachtwoord opnieuw instellen

Hoe je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen hangt af van de reden waarom je dit wilt doen:

Read more

• Wat gebeurt er als ik mijn account downgrade?

Als je plan verloopt (dit gebeurt alleen wanneer je het actief beëindigd hebt, anders zal het automatisch met een maand worden verlengd), zal je account teruggezet worden naar ons gratis Tiny Owl plan.
    Al je quizzen zullen blijven werken zoals ze altijd hebben gedaan. :)

Read more