Digital Læringsplattform (LMS) Systemkrav Sjekkliste

Du ønsker å implementere en digital læringsplattform (LMS). Og du vil vite hva som er nødvendig for å gjennomføre dette. Du har kommet til riktig side for å finne ut av hva du trenger! Du vil lære om hva som kreves av de som skal opplæres, så vel som personen som skal opprette læringsplattformen

Krav

Det er ikke mange ting man trenger for å bruke en Digital Læringsplattform (LMS), noe som alltid er et pluss. Du trenger en laptop, PC eller en annen enhet som denne. Denne enheten trenger en oppdatert nettleser. Alt fungerer fra en Apple enhet til en vanlig PC! Chrome, Firefox, Safari; Det spiller ingen rolle hvilken nettleser du bruker. Så lenge du er koblet til internett, er det mulig å bruke LMS!

Kom i gang

Hva er det som hindrer deg i å sette i gang med LMS? Med så få systemkrav, kan du enkelt komme i gang med en Læringsplattform. Et system som er bygget for nået og fremtiden! Ikke vær redd for å implementere en LMS, fordi fordelene vil overveie ulempene. Den eneste du trenger er en enhet med Internett (og Internett-forbindelse selvsagt).

Nyttige ressurser

eLearning Industry
Capterra

Begynn min prøveperiode https://www.onlineassessmenttool.com/no/priser/item10381 Gratis live demo https://www.onlineassessmenttool.com/no/demo/item10114