Checklista med kriterier för LMS

Du vill implementera ett LMS. Vad är kriterierna för att kunna göra det? Vad är nödvändigt för att lyckas? Du är på rätt plats för att ta reda på det! Här går vi igenom vad som behövs för både deltagare och skapare av LMS.

Knowly
Content writer
Publicerad den
Lästid 2 minutes

Kriterier för skapare

Det krävs inte mycket för att kunna använda ett LMS, vilket alltid är ett plus. Du behöver en laptop eller annan digital enhet, och en modern webbläsare (Chrome, Firefox och Safari går t.ex. bra). Du väljer själv om du använder en Apple-enhet eller en PC, så länge du är kopplad till internet kan du använda ett LMS!

Kriterier för deltagare

Deltagare har ännu färre kriterier när de går kurser, gör frågesporter, prov eller uppgifter i vårt LMS. De kan delta från nästan vilken digital enhet som helst, så länge den är uppkopplad till internet och har en webbläsare. Det kan vara en smartphone, surfplatta eller en bärbar/stationär dator (så länge du inte använder ditt smarta kylskåp med touchskärm och internet).

Kom igång

Vad är det som hindrar dig från att komma igång med ett LMS? Med de få kriterier som finns kan du enkelt börja använda ett LMS. Ett system som är byggt för både nutid och framtid! Var inte rädd för att implementera ett LMS, eftersom fördelarna väger tyngre än nackdelarna. Det enda du behöver är en digital enhet som är kopplad till internet.

Läs vidare

eLearning Industry
Capterra

Kom igång med Easy LMS

Begär en gratis demoellerStarta gratis provperiod